dimecres, 28 de març de 2018

LES PAPERERES NO SÓN UN CONTENIDOR...


L’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa la campanya “Les papereres no són un contenidor”, una iniciativa contra l’incivisme de les persones que deixen la bossa de la brossa fora dels llocs corresponents. Concretament, a les papereres, dins o als seus peus. És una conducta que passa tot l’any, però que s’incrementa quan creix la població del municipi els caps de setmana o en època de vacances.

La campanya té, entre altres objectius, el d’avergonyir els incívics. Per això, les bosses de brossa que es troben a les papereres són “senyalitzades” amb un adhesiu ben vistós i no es retiren durant 48 anys. És més, l’enganxina adverteix que la bossa podrà ser oberta per intentar identificar els infractors. Aquesta acció es farà també amb qualsevol bossa de la brossa que es trobi tirada pel carrer, fora dels contenidors.

És una campanya de conscienciació, però que va més enllà de les moltes que s’han fet al llarg del temps, sense assolir grans resultats. Aquesta obre el camí cap a la imposició de sancions, una mesura reclamada per amplis sectors de la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari