dimarts, 27 de març de 2018

SUBVENCIONS PER A LES EMPRESES


L’Ajuntament de Calafell i la Cambra de Comerç de Tarragona han signat un acord pel qual les empreses que contractin alumnes d’alguns cursos ocupcionals podran acollir-se a ajuts públics. Els cursos inclosos en aquest conveni són els de controlador d’accessos i d’auxiliar de cambrer amb cocteleria, que comencen després de Setmana Santa i encara tenen places disponibles.

Aquesta formació es realitza en el marc del programa PICE (Programa integral de cualificación y empleo). És un programa destinat al jovent de 16 a 29 anys inscrits a la Garantia Juventil, així com a empreses que necessitin contractar treballadors. Les empreses que vulguin contractar una de les persones que hagin superar aquests cursos podran sol·licitar un ajut per contractació realitzada de 4.950 euros, sempre que compleixin els rerquisits establerts a la convocatòria.

El curs d’auxiliar de cambrer és ofert per la regidoria de Treball de l’Ajuntament, i el de controlador d’accessos, per la de Joventut.

El curs d’auxiliar de cambrer és per a persones majors d’edat, ja que es treballa amb begudes alcohòliques. Són 120 hores de formació sobre els fonaments bàsics de l’hosteleria: els productes, el servei, el mobiliari i equipament, la manipulació d’aliments... També hi ha una part sobre cocteleria. Finalment, hi ha 37,5 hores d’anglès d’atenció al client, i 27,5 hores d’habilitats personals i per l’empleabilitat. Per més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Masia del Vilarenc, al Passeig de la Unió.

De la seva banda, el curs de controlador d’accessos també requereix tenir 18 anys, perquè la titulació que s’obté exigeix la majoria d’edat. És gratuït i es desenvoluparà del 4 d’abril al 15 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Fer el curs no dóna automàticament el títol, ja que cal presentar-se als exàmens d’habilitació personal que convoca la Generalitat. Per informació i inscripcions cal adreçar-se al Casal Jove de Calafell, a la plaça Alcalde Romeu.

Cap comentari:

Publica un comentari