divendres, 16 de març de 2018

CURSOS DE CATALÀ


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre aquest divendres a Calafell les inscripcions per a nous cursos de català. El termini acaba el proper 22 de març i la inscripció pot fer-se de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores, i de 16 a 19 hores. Hi ha un telèfon d’informació: el 977 699 078.

Recordem que els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de nivell per ubicar-los en el curs adequat. La prova de nivell s’ha de fer en hora concertada.

El CPNL ofereix a Calafell cursos de català de tots els nivells, des del Bàsic fins al Suficiència, de forma presencial i en línia. En tots els cursos, aporta les eines necessàries perquè els alumnes siguin capaços de relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional.

Una de les aportacions del CPNL que enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

El Consorci t’ho posa fàcil

En el seu web ofereix un cercador de cursos (www.cpnl.cat/cursos-catala) que permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Cap comentari:

Publica un comentari